Styrelsen 2019

Louise Falk

Som ordförande gör man precis vad det låter som, man är styrelsens och därmed i förlängnigen föreningens ord utåt. Man är också den som för ordet på styrelsemöten.

Kassör

Emma Birgersson

Introduce your team! Click here to add images, text and links, or connect data from your collection.

Sexmästare

Natalia Papaioannou

Ansvarig för introduktionen för dem nya eleverna som börjar på skolan, sittningar/evenemang för våra medlemmar och samarbetar med dem andra föreningarna för att få en härlig gemenskap med alla studenter i Kalmar.

Idrott

Fredrik Larsson

Robin Ahlgren

Som info ansvarig är du ansvarig för att nå ut till Lambdas medlemmar med viktig information. Via Lambda nytt och sociala medier.

Socialt

Filip Hertzman

Posten som socialtansvarig i lambda heter det officiellt men i folkmun kallas man "bullpappa" eller "bullmor"
Styr nyktra evenemang och ordnar medlemsfikan till våra medlemmar.
Har du ett roligt evenemang som inte inkluderar alkohol är du mer än välkommen att prata med mig så löser vi det

LYC

Daniel Pettersson

Ledamot

Hugo Bowenius

Jag sitter som Ledamot i Lambda. Som ledamot har man inget speciellt ansvarsområde, men man hjälper till där det behövs!

Min uppgift är att finnas till som en hjälpande hand till ordförande. Man har även möjlighet att hjälpa de andra posterna med deras uppgifter. Väldigt flexibel post med mycket ansvar.

Vice Ordförande

Daniel Rylander

Mitt namn är Sanne, och jag sitter som sekreterare i Lambda. Det är jag som skriver ner allt som sägs och bestäms på våra styrelsemöten

Sekreterare

Sanne Joosten

Sexmästare

Roberto Dahlström

Sök posten på onsdag den 24e oktober på Sjukan kl 18:00.

Idrott

Linus Woxell

När jag gör mitt jobb som bäst är när det inte märks av.

Mervin Fischer

Ansvarar för Räknehjälpen och extra simulatorövningar samt alla frågor kring utbildning på skolan.

Martin Gilljam

De här är en plats där du ansvarar för att ordna jobbare till sjösjukan och till nollningen. Du ska även hålla kontakt med sjukans barchefer samt jobbansansvarig. Så de här passar dig som tycker om att träffa nya människor och vill sjösjukans bästa.

Jobbarminister

Axel Löfgren