Hej och välkomna alla nya studenter!

​Kul att ni valt att söka er till sjöfart. Här kommer lite info för alla som är nyfikna. Vi i Lambda, som är sjöfartshögsskolans studentförening kommer att hålla i en introduktion för alla nya studenter.

Nollningen 2022

Introduktionen kommer att vara under en tvåveckorsperiod och börjar den 22:s augusti 2022. På måndagen kommer vi att träffas utanför universitetet för att ge er lite information. Introduktionens syfte är att nya studenter ska känna sig välkomna, lära känna sina klasskamrater och lära känna Kalmar som stad. Medlemskap i studentföreningen köps på plats. Vi kommer att återkomma med exakta tider och plats när det börjar närma sig. Om ni har några frågor så ska ni inte vara rädd för att höra av er!

Med vänliga hälsningar Freja Vestberg och Axel Norman.

Hör gärna av er

Follow