Welcome to

LambdaYachtClub

Lambda Yacht Club är en dotterförening till Lambda och sköter om skolans två segelbåtar av modellen 606.

Tyvärr har båtarna ganska stora skador vilket har gjort att båtarna ej har sjösatts sedan 2014. Ett arbete har sedan dess pågått för att försöka reparera båtarna, ett kostsamt uppdrag som tyvärr är något vi inte kan göra själv då arbetet är för stort och komplicerat.

Under terminerna är tanken att båtarna ska ligga i gästhamnen utanför skolan, under sommaren ligger de uppe vid Svensknabben. På vintern har vi båtarna i en hangar i hamnen.

För att få låna båtarna måste man vara medlem i Lambda och skrivit på en ansvarsförbindelse som finns på Lambdas kontor.

Försegel, sjökort, flytvästar, seglarställ och annat bra att ha finns i ett förråd inne på skolan, koden får du på Lambdas kontor när du skrivit på ansvarsförbindelsen och blivit medlem i LYC.

Här hittar du vår sida på facebook: https://www.facebook.com/pages/Lambda-Yacht-Club/237545896293436?fref=ts