Nollning 2019

Välkommen till studentlivet!

Livet som student är både fartfyllt och händelserikt. Du träffar många nya vänner, har chans att engagera dig i olika föreningar och påverka din studietid. För många är studenttiden en av de roligaste perioderna i livet!

"Förutom att ha valt en givande oh spännande utbildning, har studentlivet gett mig vänner för livet och fantastiska framtida kollegor till sjöss"

På högra sidan hittar du schemat till nollningen, så du har något att längta efter.

LAMBDA:s Anthem

(Melodi: Drunken Sailor)

Vers:

Vi har seglat över havet

Hårdare än något galet

Vi har seglat långt och farligt

Över de sju haven

Ref:

Oh hey här kommer Lambda

Stolta, fulla, glada!

Vers:

Vi kan dricka bärs ur mässan

Vi kan häva spriten som essen

Vi kan ösa Rom ur lassen

Nu spyr vi rakt i vassen

Ref:

Oh hey här kommer Lambda

Stolta, fulla, glada!

Som nyantagen student till sjöfartshögskolan så vill vi bjuda in dig till årets två introduktionsveckor. Vi anser att det är en stor fördel att vara med på dessa två veckor för att komma in i klassen, skolan och Kalmar på bästa sätt!
Nollningen är planerad så den ska passa för alla! Antingen kan du vara en riktig kämpe och delta alla dagar(självklart!) elr välja de dagar som faller just dig i smaken! Iallafall så hoppas vi i styrelsen + sexmästeriet att du kommer och hänger med oss under dessa veckor!!

Så alltså VIKTIGT, introduktionen börjar 26/8 (alltså 1v innan skolstart!!!) och slutar 7/9 med en Finsittning!!

Lite viktiga saker/tips att tänka på:
- första sittningen är temasittning där vi från Lambda ska bära grått så packa ner gråa kläder!
- första dagen är väldigt bra att delta på då vi kör stadsvandring och du får träffa dina framtida vänner för första gången och lära känna de med en superkul poängjakt!
- på onsdagen anordnar Linnestudenterna ”Vattenkalaset” vilket är ett nyktert evenemang
- 30e till 31a augusti anordnar våran Egna studentpub Kalmars bästa festival: Garden partyt 2019. En festival där alla Kalmars föreningar ses under 2kvällar och lyssnar på bra musik och gör sånt man brukar göra på festival
- Sista kvällen avslutas med en Finsittning så ta med något fint att bära den kvällen då folk brukar klä upp sig

Utöver detta så vill vi återigen säga att vi hoppas VERKLIGEN att se dig i Sjöfartshögskolans Aula(MA135) den 26 augusti kl. 12:00!!!!

Med stora vänliga hälsningar Lambdas styrelse med introduktionsansvariga!