Stadgeändringar

Jobba

Under medlemsmötet den 28e november röstade Sjösjukans medlemmar genom en rad stadgeändringar. Dem förslag som röstades igenom var 1a, 2a, 3, 4 & 5.

För att dessa ska träda i kraft krävs att samma förslag röstas igenom på nästa årsmöte under vårterminen 2019. Vill du läsa om förslagen kan du klicka på knappen nedan.

Alla som jobbar på Sjösjukan jobbar ideellt, det gäller alla från styrelse till barchefer till jobbare. På Sjösjukan så jobbar vi för att våra vänner ska kunna gå ut och ha det roligt några kvällar i veckan och underförstått är att alla ska hjälpa till och har man varit nere på Sjösjukan och festat några gånger så brukar man sen hoppa in och ta några jobbarpass för att någon annan ska kunna festa lite.