Jobba för Career Event 2020

May 23, 2019

Career Event 2019 är över och nu söks nya studenter som vill arrangera mässan 2020. Projektgruppen består av 8 personer på följande poster:

Projektledare - övergripande ansvar för mässan och lokaler.
Vice Projektledare - delar ansvar med projektledaren och har ansvar över företagsvärdarna.
Kassör - håller koll på budgeten, fakturerar företagen och ser till betalningar sker.
Kommunikationsansvarig - marknadsför eventet på sociala medier, annonserar i olika tidningar och skickar ut infomail till företagen.
Grafikansvarig - designar mässkatalogen, annonser och har övergripande ansvar för hemsidan.
Företagskontakter - Skickar ut inbjudningar till företagen och har kontakt med dem fram till mässan.

Vill du vara med och arrangera Career Event 2020? Skicka in en ansökan till ordforande@lambdastudentforening.se senast 1/7.

Har du några funderingar kring mässan? Kontakta Louise Falk, ordförande Lambdastudentförening

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

September 17, 2019

February 9, 2019

December 11, 2018

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!