Öppen workshop om kränkande särbehandling och trakasserier


Idag var det den öpnna workshopen om kränkande särbehandling och trakasserier - nu tar vi nästa steg. Under dagen låg ett stort fokus på hur man ska hantera obekväma situationer. En givande dag med flera spännande föreläsningar. Anmärkningsvärt är att det var många representanter ifrån LNU, allt ifrån studerande studenter, prefekt, Studentföreningen Lambda, fd student och doktorand. Tillsammans gör vi skillnad! #lättaankar #vågrätt #lnu #sjöfartshögskolan #ljusframtid

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Kontakt
Sj

Sjöfarthögskolan

Landgången 4

392 31, Kalmar

Öppettider
 

Måndag-Fredag: 12.10 - 13.10 Tentavecka: Stängt

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle