top of page

Satsa på sjöfart

Sjöbefälselev

Sjökapten Ola Bengtsson

Andre fartygsingenjör

Vill du jobba internationellt? Tycker du om att samarbeta? Är du beredd att ta ansvar? I så fall är sjöfartsnäringen branschen för dig. Sjöfarten är en av världens mest globala näringar och erbjuder en rad utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Ombord finns allt från städare och kockar till motormän och befälhavare. På landsidan behövs tekniker, ekonomer, humanister, beteendevetare och många andra. Ett fartyg är en del av en internationell marknad där förutsättningarna många gånger är lika, oberoende vilken flagga fartyget för tillfället seglar under. Det innebär att arbetsuppgifterna för de flesta inom sjöfarten är desamma oavsett var i världen man arbetar. 

Satsa på sjöfart

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page