12 Dagar Kvar!


Planeringen har pågått i över ett halvår, planer har bollats fram och tillbaka,diskussionerna har varit glödande heta och samarbetet har varit på topp. Om 12 dagar får du som ny på sjöfartshögskolan snart vara med om 3 veckor där viktiga vänskapsband kommer knytas, lära känna skolan och staden, minnen att samla men framförallt ha jäkligt kul. Denna nollning har våra Sexmästare verkligen försökt fått med evenemang som ska falla alla i smaken. Allt från fest, festival, sittning, brännboll och laserdome! Jag hoppas verkligen vi kommer se alla er i aulan den 20/8, kl: 17:00!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Kontakt
Sj

Sjöfarthögskolan

Landgången 4

392 31, Kalmar

Öppettider
 

Måndag-Fredag: 12.10 - 13.10 Tentavecka: Stängt

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle